Tilaa Ysäri-DJ keikalle

Suunnitteletko retrobileitä? Tilaa  DJ Uninen soittamaan, et pety!

Tuon bileisiin energiaa ja saman persoonallisen leiman, jota kuulee joka viikko tuottamassani Web-radioshowssa.

Soitan musiikkia yli 15 000 kappaleen valikoimasta. Pakettiin sisältyy myös valot, savut ym. tarvittava.

Yli 1500 ysärifania eivät ole väärässä

Vertaile vaihtoehtoja! DJ Unisella on erittäin innokas ja aito faniyhteisö jollaista ei voi rahalla ostaa.

DJ Uninen SOMEssa: Instagram / Slipmat.io / Telegram

Ysäriä joka juhlaan! Synttärit ysäriteemalla, ysärihenkiset häiden jatkobileet, tavallista vähemmän tylsät yritystilaisuudet tai päättömät oldskool-reivit, Kaikenlaiset Ysäribileet hoituvat timanttisesti kun paikalla on hyvä DJ.

Toimin pääsääntöisesti n. 200 kilometrin säteellä Turusta (Pori, Tampere, Hämeenlinna, Helsinki), mutta liikun tarvittaessa pidemmällekin. Nimim. terkkuja Ylitornioon ja Suomussalmelle!

Ota yhteyttä!

Kerro minkälaisia bileitä suunnittelet. Muista mainita päivämäärä ja sijainti. Saat vastauksen tyypillisesti minuuteissa, viimeistään seuraavana arkipäivänä.

En aktiivisesti seuraa muita viestimiä (erityisesti sosiaalisen median yksityisviestejä yms.), joten käytä ylläolevia kanavia jos asiasi on tärkeä.

Kuuntele esimerkki Ysärijatkojen nauhoituksesta

Ysärijatkot on viikoittain tuottamani Web-radioshow jossa soi ensin DJ-setti ja sen jälkeen toiveita. Samanlaista meininkiä on luvassa myös livekeikoilla!

Ysärijatkot #117

Kaikenkattava palvelu, ei säätöä

Kerro bileiden aika, paikka, arvioitu osallistujamäärä ja mahdolliset erikoistoiveet, minä hoidan loput. Osaan muutaman tarkentavan kysymyksen jälkeen ehdottaa mitä tekniikkaa tarvitaan, ja kertoa selkeästi eriteltynä mitä kokonaisuus tulee maksamaan. Lopulliset detaljit sovitaan luonnollisesti yhdessä.

Asiat hoituvat kanssani ilman turhaa sättäystä ja pingottelua: en kysele erilaisten teknisten valintojen perään, en kyttää minuuttiviisaria soittoaikojen suhteen enkä yritä änkeä tarjoukseen mitään mikä ei ole oikeasti tarpeellista. Hyvä DJ tarkoittaa vähemmän säätöä, enemmän ysäriä!