Suunnitteletko ysäribileitä? Tilaa DJ Uninen soittamaan!

Tuon bileisiin energiaa ja persoonallisen leiman, saman jota kuulee joka viikko tuottamassani Web-radioshowssa ja Parasta Ennen! -risteilyllä sekä 2016 että 2017!

Soitan perinteisillä CD- tai vinyylisoittimilla musiikkia yli 13 000 ysärikappaleen valikoimasta. Pakettiin kuuluu myös valot, savut ym. tarvittava.


Yli 1300 ysärifania eivät ole väärässä

Vertaile vaihtoehtoja! DJ Unisella on erittäin innokas ja aito faniyhteisö jollaista ei voi rahalla ostaa.

 

Ysäriä joka juhlaan! Synttärit ysäriteemalla, ysärihenkiset häiden jatkobileet, tavallista vähemmän tylsät yritystilaisuudet tai päättömät oldskool-reivit, Kaikenlaiset Ysäribileet hoituvat timanttisesti kun paikalla on hyvä DJ.

 

DJ toimialue Toimin pääsääntöisesti n. 200 kilometrin säteellä Turusta (Pori, Tampere, Helsinki), mutta liikun tarvittaessa pidemmällekin. Nimim. syksyllä heitettiin DJ-keikka Suomussalmella!

 


Ota yhteyttä!

Kerro minkälaisia bileitä suunnittelet. Muista mainita päivämäärä ja sijainti. Vastaan mahdollisimman nopeasti, viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot ovat oikein jotta voin vastata viestiisi!

 


Kuuntele esimerkki Ysärijatkojen nauhoituksesta

Ysärijatkot on viikoittain tuottamani Web-radioshow jossa soi ensin DJ-setti ja sen jälkeen toiveita. Samanlaista meininkiä on luvassa myös livekeikoilla! DJ tuo bileisiin väriä.

 

Kaikenkattava palvelu, ei säätöä

Kerro bileiden aika, paikka, arvioitu osallistujamäärä ja mahdolliset erikoistoiveet, minä hoidan loput. Osaan muutaman tarkentavan kysymyksen jälkeen ehdottaa mitä tekniikkaa tarvitaan, ja kertoa selkeästi eriteltynä mitä kokonaisuus tulee maksamaan. Lopulliset detaljit sovitaan luonnollisesti yhdessä.

Asiat hoituvat kanssani ilman turhaa sättäystä ja pingottelua: en kysele erilaisten teknisten valintojen perään, en kyttää minuuttiviisaria soittoaikojen suhteen enkä yritä änkeä tarjoukseen mitään mikä ei ole oikeasti tarpeellista. Hyvä DJ tarkoittaa vähemmän säätöä, enemmän ysäriä!

 

 

Laadukas tekniikka, parempi mieli

Bileet sujuvat kaikin puolin paremmin kun tekniikka on tehty ammattikäyttöön eikä ostettu halvimmasta kiinalaisesta verkkokaupasta.

Käytössäni on erittäin laadukas DJ-laitteisto, puhtaasti soiva äänentoistojärjestelmä ja pieni mutta näyttävä valolaitteisto. Valitsen tilaisuuteen juuri sellaisen teknisen kokonaisuuden mikä sopii parhaiten – ei turhaa maksettavaa (eikä kannettavaa).

 

 

 

DJ laitemerkkejä